E VARĂ, E SOARE, IAR TU TE BUCURI DE MULT TIMP LIBER!

JURNALUL DE VACANȚĂ ESTE ALĂTURI DE TINE ȘI TE INVITĂ INTR-O NOUĂ CĂLĂTORIE!

ACCEPTĂ PROVOCĂRILE LUI!

PE LÂNGĂ BUCURIA DE A DESCOPERI LUCRURI NOI, O VEI AVEA ȘI PE ACEEA DE FI PREMIAT PENTRU INVENTIVITATEA ȘI CREATIVITATEA TA!

 

Să înceapă, așadar… AVENTURA!

 

Lasă-te purtat într-o călătorie imaginară, dar mereu surprinzătoare, în care tu ești eroul principal. Completează paginile jurnalului și vei descoperi locuri noi, interesante și distractive. Te vei întâlni cu personalități celebre și cu personaje ale căror experiențe de viață te vor fascina.

Pentru început vei vizita unele dintre cele mai frumoase țări ale Europei. Frumuseți nebănuite, mistere ce așteaptă să fie dezlegate, oameni cu care îți vei dori să comunici! În spațiul destinat activităților ce încheie fiecare zi din călătoria ta europeană vei descoperi ceea ce fac la şcoală prietenii tăi din ţările pe care le-ai vizitat.

 

Odată întors în România, în a doua parte a Jurnalului, nu vei avea timp de pierdut! Locuri pitorești ale țării noastre te așteaptă să le explorezi! Nu vei regreta nicio clipă că ai pornit într-un circuit turistic prin regiunile României. În rubrica ACCEPTĂ PROVOCAREA! te așteaptă, spre exemplu, trucuri interesante cu și despre numere, informații despre utilitatea sondajelor de opinie ori despre metode de cercetare folosite în medicină, arheologie, istorie și alte domenii ale cunoașterii.

 

După aventură și distracție… ACTIVITĂȚI INTERESANTE ȘI… PREMII!

Pune-ți inventivitatea și creativitatea la încercare! Depășește-ți limitele și implică-te în Proiectele individuale, Proiectele în doi și Proiectele în echipă pe care Jurnalul ți le propune. Participă cu cele mai interesante proiecte din fiecare dintre cele trei categorii amintite mai sus la concursurile inițiate de Editura Delfin pe tot parcursul verii. Fii original, fii plin de entuziasm și imaginație! Premiile ce te așteaptă îți vor răsplăti efortul și talentul.

 

IA-ȚI RUCSACUL DE CĂLĂTORIE!

O VACANȚĂ DE VIS E PREGĂTITĂ PENTRU TINE!