Evaluare Națională 2021

Limba și literatura română

Ghid complet: repere teoretice, 40 de teste, broșură rezolvări complete

 

 

Instrument de lucru extrem de bine gândit şi atractiv, Ghidul COMPLET pentru Evaluarea Națională ordonează şi explică cu maximum de claritate conţinuturile noii programe de Limba și literatura română pentru Evaluarea Națională aprobată prin ORDIN nr. 3472/2020 din 10 martie 2020, aduce exemple şi propune exerciţii diversificate pentru verificarea competenţelor dobândite în gimnaziu.

În plus, aduce teste de evaluare pe noul model al examenului de la finalul clasei a VIII-a. Poate fi utilizat cu succes atât la clasă, cât și în pregătirea individuală.

Unicitatea şi eficienţa acestui ghid provin din felul în care sunt alcătuite capitolele: elevii recapitulează informaţia structurată în rubricile REȚINE!, observă şi înţeleg tipurile de itemi cu tot ce au aceștia specific, apoi exersează şi aprofundează, pas cu pas, materia, în fișe de lucru numite sugestiv: APLICĂ!, RECAPITULEAZĂ! și EXERSEAZĂ PENTRU NOTA 10!.

Realizat de profesori excelent pregătiţi ştiinţific şi didactic, este un ghid necesar, care poate asigura performanţa elevilor!