Despre noi

You are here : Home / Despre noi

Editura Delfin este prezentă pe piaţa românească din anul 2011, având ca interes central editarea materialelor auxiliare şcolare – culegeri de exerciţii şi probleme, ghiduri pentru profesori, antologii de texte literare, caiete de vacanţă etc.

 

Misiune

  • Suntem 100% dedicati Educatiei.
  • Misiunea pe care ne-am asumat-o, încă de la început, este de a sustine elevii in procesul lor de invatare, prin facilitarea accesului la instrumente practice, inovatoare și eficiente necesare demersului didactic
  • În cei 6 ani de activitate în România, Editura Delfin a contribuit semnificativ la crearea si dezvoltarea unei comunităţi de învăţare în care elevii şi profesorii se motivează reciproc, in vederea asigurarii dezvoltării depline a potenţialului, talentelor şi intereselor specifice fiecărui elev.

 

Valorile noastre

Valorile reprezintă cadrul în care ne desfășurăm activitatea, iar scopul tuturor angajaților Editurii este să le pună în practică în munca de zi cu zi pentru realizarea viziunii companiei.

Cultura organizațională a Editurii Delfin se conturează în jurul a 4 principii esențiale: creativitate, dinamism, deschidere şi grijă pentru detalii.

Satisfacția clienților,  respectul și integritatea ne ghidează comportamentul

Clientul este centrul activității companiei noastre. Ne preocupă să cunoaștem și să înțelegem gândurile, emoțiile, cerințele și experiențele clienților noștri. Credem că aceștia sunt factorii principali pentru reușita noastra.

Ne propunem sa venim in ajutorul cadrelor didactice si elevilor cu o gama variata de produse necesare in demersul educational pentru a creșterea gradul de motivație și respectiv de diversificare a strategiilor de motivare a elevilor pentru învățare.

 

contact