Pentru vacanta de vara ce se apropie, Editura Delfin a pregatit elevilor un proiect inedit, premiat pe masura! In plus, distractia este garantata, asa ca afla ce pasi trebuie sa urmezi pentru ca tu si colegii tai sa plecati impreuna intr-o tabara la munte.

Proiectul “Scoala Viitorului” se adreseaza elevilor de gimnaziu care intra in posesia jurnalelor de vacanta 2015 – la Limba si Literatura Romana si la Matematica, clasele a V-a, a VI-a sau a VII-a. In paginile jurnalului, elevii vor descoperi proiectul de vara “Scoala Viitorului”, proiect distractiv ce incurajeaza lucrul in echipa, originalitatea si dezvoltarea propriilor competente si aptitudini.

Pornind de la cerintele proiectului “Scoala Viitorului”, profesorul de limba romana sau de matematica, cu rol de Evaluator, va alcatui o echipa de 8-9 elevi care isi doresc sa participe la concurs, pentru a construi impreuna cu echipa sa “Scoala Viitorului”, iar la final, sa castige o binemeritata vacanta in tabara de vara 2015.

Iata ce trebuie sa faci:

Formati echipa si alegeti-va cate un rol (regasiti lista de roluri si descrierile acestora in paginile jurnalului de vacanta).
Denumiti-va echipa – Originalitatea este apreciata si incurajata!
Alegeti un slogan care sa va reprezinte.
Creati un GRUP pe Facebook, cu denumirea: Jurnalul unui job de vara – numele echipei, clasa si scoala din care faceti parte – localitatea.
Realizati in GRUPUL creat o scurta descriere a echipei, sa va cunoastem mai bine.
Postati Jurnalul de activitati pe grup: persoanele implicate si responsabilitatile ce ii revin fiecarui membru in parte, lasand coloana de apreciere a muncii si stadiul proiectului necompletata. Aceasta este sarcina liderului de proiect.
Interactiunea este de baza! Propuneri, idei, intrebari, solutii si sfaturi – tot ce tine de realizarea si finalizarea proiectului se va desfasura in cadrul GRUPULUI online creat. Evaluarea proiectului se va realiza dupa finalizarea acestuia, prin completarea unui raport final de activitate (responsabilitatea evaluatorului/profesorului).

Proiectul va fi postat de catre Editura Delfin pe pagina de Facebook. Cel mai apreciat proiect la limba si literatura romana, respectiv cel mai apreciat proiect la matematica, prin intermediul LIKE-urilor, vor fi desemnate castigatoare.

Pentru regulile de inscriere si participare in cadrul concursului puteţi accesa pagina oficială de facebook.

Termenul de inscriere la concurs este 30 iunie 2015, ultima zi de creare a GRUPULUI pe Facebook. Validarea grupului se va face prin: 1. Trimiterea printr-un mesaj privat pe pagina de Facebook a editurii a link-ului catre GRUPUL creat; 2. „Like” la pagina editurii pana la data limita de inscriere.

Termenul de finalizare a proiectului este 31 iulie 2015. In perioada 1 august – 6 iulie, proiectele postate pe pagina de Facbook a editurii Delfin vor primi si strange like-uri din partea publicului. In data de 7 august, proiectele care vor aduna cele mai multe „LIKE-uri” vor fi desemnate castigatoare, urmand ca membrii celor doua echipe sa plece in vacanta la munte, in Sinaia, perioada 17 – 21 august.

Deci, nu mai sta pe ganduri, intra in posesia jurnalului de vacanta, alege-ti colegii de echipa, realizeaza cel mai original proiect si vei pleca intr-o vacanta plina de surprize!

Mult succes!

Detalii si comenzi pe www.librariadelfin.ro