Cum pregatirea pentru examenul de Bacalaureat este foarte importanta, te provocam sa ne arati ca tu esti cel mai bine pregatit si poti sa iei 10 la examenul maturitatii! Astfel, te invitam sa participi la concursul organizat de catre Editura Delfin in cadrul caruia poti beneficia de numeroasele surprize pe care le-am pregatit pentru tine.

Etapele concursului sunt urmatoarele:

1. Alege unul dintre cele 5 subiecte propuse si redacteaza un eseu argumentativ in spatiul dedicat in paginile cartii “Eseul argumentativ in 100 de exemple si 250 de aplicatii”, respectand cerintele date.

2. Decupeaza eseul si trimite-l catre Editura Delfin pana la data de 10. 04. 2016 prin una dintre cele 2 modalitati:
• Email concurs@edituradelfin. ro ( scan sau poza intr-un format lizibil)
• Posta Romana: Oficiul Postal 49 Casuta Postala 14, Bucuresti, sector 2
Lucrarea ta va fi inscrisa la tragerea la sorti, care va avea loc in data de 11. 04. 2016, cei 50 de finalisti urmand a fi anuntati pe pagina de Facebook a Editurii Delfin, https://www. facebook. com/edituradelfin.

3. Daca te numeri printre cei 50 extrasi, te asteptam in data de 21. 04. 2016 pentru a participa la marea finala din Bucuresti unde se vor acorda premii primilor 3 castigatori si alte numeroase surprize.

4. Proba finala consta in rezolvarea unui eseu argumentativ la prima vedere avand la dispozitie 45 de minute.

Cele mai bune 3 lucrari vor fi premiate, dupa cum urmeaza:

• Premiul I: 2500 Lei
• Premiul al II lea: 1500 Lei
• Premiul al III lea: 1000 Lei

Premiile constau in vouchere de cumparaturi ce vor putea fi folosite în retelele magazinelor partenere.

Regulamentul oficial al concursului poate fi consultat tot pe site-ul: www. edituradelfin. ro, in cadrul sectiunii „Evenimente”.