Editura Delfin te invita la cel mai interesant concurs de limba si literatura romana, unde poti castiga premiile mult visate!!

Cum pregatirea oricarui examen este foarte importanta pentru tine, te provocam sa ne arati că tu esti bine pregatit si poti fi cel mai bun! Astfel, te invitam sa participi la concursul organizat de catre Editura Delfin in care poti beneficia de numeroasele surprize pe care le-am pregatit pentru tine.

Etapele concursului sunt urmatoarele:

1. Alege unul dintre cele 5 subiecte propuse si redacteaza o compunere in spatiul dedicat in paginile cartii “Exerseaza compunerile pentru nota 10!”, respectand cerintele date.

2. Decupeaza compunerea si trimite-o catre Editura Delfin pana la data de 10. 04. 2016 prin una dintre cele 2 modalitati:
• Email concurs@edituradelfin. ro ( scan sau poza intr-un format lizibil)
• Posta Romana: Oficiul Postal 49 Casuta Postala 14, Bucuresti, sector 2
Lucrarea ta va fi inscrisa la tragerea la sorti, care va avea loc in data de 11. 04. 2016, cei 50 de finalisti urmand a fi anuntati pe pagina de Facebook a Editurii Delfin, https://www. facebook. com/edituradelfin

3. Daca te numeri printre cei 50 extrasi, te asteptam in data de 21. 04. 2016 pentru a participa la marea finala din Bucuresti unde se vor acorda premii primilor 3 castigatori si alte numeroase surprize.

4. Proba finala consta in redactarea unei compuneri la prima vedere avand la dispozitie 40 de minute.

Cele mai bune 3 lucrari vor fi premiate, dupa cum urmeaza:
• Premiul I: 2500 Lei
• Premiul al II lea: 1500 Lei
• Premiul al III lea: 1000 Lei

Premiile constau in vouchere de cumparaturi ce vor putea fi folosite in retelele magazinelor partenere.

Regulamentul oficial al concursului poate fi consultat tot pe site-ul: www. edituradelfin. ro, in cadrul sectiunii „Evenimente”.